Interieur en exterieur in uw tuin.

Uw nieuwe tuin begint met een goed plan. Daarom zoekt u een goede tuinontwerper. U wilt een doordacht ontwerp, met aandacht gemaakt. Voor een tuin die bij u past. Om te spelen, te eten, te werken, te rusten en te genieten. 

Wilt u veel speelruimte voor de kinderen? Bent u een echte zonaanbidder? Eet u graag buiten met vrienden en familie? Heeft u zelf ook groene vingers of kiest u juist voor onderhoudsarm? Er is zoveel mogelijk. Laat u verrassen. We zetten graag al onze kennis en ervaring in om voor u een compleet en praktisch en uitgebalanceerd tuinplan te maken. Tot in de kleinste detailsuitgewerkt.

We komen bij u langs voor een vrijblijvend eerste gesprek. Mocht er interesse zijn voor de schets-sessie voor uw tuin dan kunnen daar afspraken over gemaakt worden. We luisteren goed naar uw wensen en eisen, bekijken de stijl van uw woning en inrichting en nemen alle technische details van de tuin op. Met al deze gegevens gaan we voor u aan de slag om een mooi en uitgebalanceerd tuinplan te maken. Een ontwerp dat echt past bij uw wensen, uw woning en uw smaak. 

Grondig en zorgvuldig uw tuin opbouwen

Van grondwerk tot beplanting. Van bestrating tot timmerwerkzaamheden. Hollandstuin en Landschap realiseert uw droomtuin van A tot Z met een gedreven team van specialisten. 

Het tuinplan is klaar. Nu begint het ‘echte’ werk. In een paar weken of maanden nemen we uw tuin compleet onder handen. U heeft in deze fase één aanspreekpunt. Wel zo duidelijk. We proberen de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Hoe? Door duidelijk te communiceren en onze afspraken na te komen en te bevestigen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan men is de communicatie helder.

Specialisten in de tuin

We werken samen met een vast team vakmensen. Uiteraard houden we van Hollandstuin en Landschap nauwlettend in de gaten of alle werkzaamheden goed en volgens planning verlopen. Het gaat immers om uw droomtuin! We kiezen altijd voor degelijk, grondig en zorgvuldigheid en hebben oog voor de ogenschijnlijk kleine details in de afwerking.

Een tuin met wat extra’s

Heeft u wel eens aan een terrasoverkapping of veranda gedacht? Om bijvoorbeeld ook op de wat frissere dagen van uw tuin te kunnen genieten? Hollandstuin en Landschap is ook sterk in bouwkundig werk op maat. Ook als het gaat om (zwem)vijvers, tuinverlichting of erfafscheiding, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u nog meer genieten van uw tuin. En uiteraard verzorgen we ook graag en goed het onderhoud van uw tuin.

Hovenier nodig?

Groene vingers of niet: een mooie tuin heeft aandacht nodig. Wij verzorgen al het onderhoud. Zo heeft u meer tijd over om heerlijk achterover te leunen op uw tuinstoel.

Geen tijd, zin of te weinig kennis om uw tuin te onderhouden? Wij nemen u het werk graag uit handen. Of het nu gaat om hagen knippen, snoeien, bemesten, gazononderhoud enzovoorts: bij Hollandstuin en Landschap zorgen we ervoor dat uw tuin er altijd tiptop bij ligt. Veel klanten schakelen ons in voor onderhoud nadat we de tuin hebben ontworpen en aangelegd, maar we onderhouden ook met veel liefde elke andere tuin.

Meer genieten met zorgeloos onderhoud

Het mooiste resultaat krijgt u als u ons uw tuin gedurende de seizoenen laat begeleiden. Afhankelijk van de grootte van de tuin en de soorten beplanting, komen we regelmatig langs om alles bij te houden. U hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Zo ziet uw tuin er alle seizoenen verzorgd uit en blijft er genoeg tijd over om ervan te genieten.

Bomen of struiken snoeien?

Heeft u alleen een hovenier nodig voor de grote of specialistische klussen? Die werkzaamheden waar u wel een paar extra handen bij kunt gebruiken, zoals het snoeien van bomen? Ook dan helpen we u graag. Neem gerust contact op.

.

Haal meer uit uw tuin met een veranda, kapschuur of terrasoverkapping

Veranda’s, overkappingen, tuinhuizen, vijvers, verlichting of tuinkeukens: maak van uw tuin een plek om alle seizoenen te genieten. Is het niet jammer dat u vooral van uw tuin geniet als het zomer is? Het Nederlandse weer is vaak onvoorspelbaar, met een robuuste houten veranda, overkapping of tuinhuis bent u niet meer afhankelijk van een paar regendruppels. U kunt ieder seizoen naar buiten. Wat denkt u van een barbecue met kerst? Het kan. We ontwerpen en bouwen veranda’s overkappingen en tuinhuizen op maat. Robuuste, stevig en van de betere materialen zoals Douglas en Lariks. Uiteraard passend in uw tuin en bij uw woning

Siervijvers en zwemvijvers

Water in de tuin geeft rust en balans. Een prachtige vijver met siervissen en planten of een verfrissende zwemvijver: we denken graag met u mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Tuinverlichting

Goede tuinverlichting geeft sfeer aan uw tuin en zorgt voor extra veiligheid. Het verlichten van die mooie oude karakteristieke boom, de vijver en/of het tuinpad: we maken samen met onze lichtadviseur/elektricien een passend lichtplan en voeren alle werkzaamheden uit.

5/5